Alla inlägg under september 2008

Av Nylander - 9 september 2008 00:02

Tina har nyss kilat hem. Vi har kollat på step up 2. Den är så grymt bra. Gillar ni dans rekomenderar jag den verkligen. Har sett den ett par gånger nu:)
Vi kollade även runt på lite resor. Som det ser ut just nu så går det inga flyg på torsdag från umeå. Lite synd med tanke på att jeppe och jag ska fara dit upp och hämta mamma och pappa så det hade ju varit så smidigt. Nu får vi se om det bli på söndag ist. Men först måste vi se så allt löser sig där nere. Annars är det ingen ide. Och det får vi förhoppningsvis veta imorron!:)
I Cant wait !:)

Strulig som jag är. Igår när jag skulle packa upp grejjerna jag hade handlat såg jag att jag hade tagit fel storlek på en av tröjjerna. Det är så typiskt mig. För jag prövade den först på vero moda. Men jag ville kolla för jag hade för mig att det fanns nån liknande på h&m så jag hängde tillbax den. Men senare när jag kom tillbax till vero så tittade jag inte på storleken utan tog bara en.. Å detta är så typiskt mig. Kollat alfrig riktigt!!
haha men jag har sån tur att Tina ska en sväng till Birsta imorron så då va hon så snäll att hon kunde byta:) Tur har man ibland...

Av Nylander - 7 september 2008 21:00


Jag visste inte att dom var så pass starka. Inte förren det gled ur mina händer. På blott några sekunder var det borta. Jag visste inte ens varför eller hur. Men det gör man väl aldrig. Allt blev som svart. Tomt. Jag såg allt gå som en revy. Jag blev ledsen, besviken och tillslut arg. Hur kunde jag låta det ens hända. Men lika snabbt som det försvann så kom det tillbaka. Nästa som om ingenting hade hänt. Fast ändå så känns det starkare...

Nog svammlat. Imorse letade jag mig ut i dimman med jack. Såg ju knappt vart man satte fötterna. Sedan somnade jag gott om.
Vid två tiden tog jag en lång prommis, dimman hade nu lättat och nu såg man en stor gul sol ist:) Riktigt skönt !
Resten av dagen har jag inte gjort så mycket. Va till farmor en sväng och fikade.
Har varit lite orolig över jack idag, han åt varken frukosten i morse eller middagen:/ Jag fick sitta och mata han med korv. Sedan när jag var ute i skogen med honom så gick han sakta bakom mig. Annars älskar han att springa fritt i skogen. Så det betydde ju att något inte är som det ska.
Men nu när jag satt och tittade på tv:n hörde jag att han var i köket. Jag gick senare och kolla och då hade han iaf ätit maten. Jag hoppas det är bättre imorgon. Man blir ju så orolig! Och jag vill ju inte ringa å oroa mamma heller. Hon kan ju ändå inte göra något!

Nä nu börjar filmen på 3:an igen!
Ciao! <3

Av Nylander - 6 september 2008 22:42

Puh. Att shopping kan vara så jobbigt! Har som sagt varit i sundsvall idag. Hittade lite grejjer, bla en ut mysig kofta och en bikini å massa annat:)
Rätt skönt att strosa omkring där ensammen. Gå i dom affärerna man själv vill. Men lite jobbigt när man stod i hytten och insåg att man tagit fel storlek:P

När vi kom hem for johanna, brorsan och jag å åt på jakten. Det satt riktigt fint måste jag säga. Nästa stopp vart på hemköp för lite inhandling av snask:) Sedan blev det film här hemma. Kommer inte ihåg vad den hette men den var lite små rolig! :)

Johanna åkte hem för en liten stund sedan, men det var rikitgt kul att hänga lite med henne. Var ett tag sedan sist! Hoppas jag kan ta en tripp upp till umeå inom en snar framtid:)
Nu tänkte jag kolla på slutet av pirets of the carrabean sendan blir det sängen. Jag är dyng trött !

Kalinichta!

Av Nylander - 5 september 2008 18:42

Vaknade utan att väckaren ringde imorse, så vid sex var jag ute med jack. Men kröp snabbt ner i sängen igen när jag kom hem och somnade om till elva;)
Vid ett tiden när jag skulle gå ut med han igen, så vart det världens stört skur precis när jag skulle gå. Kul.
Sedan vid tre tiden när jag var ute och sprang kom en skur igen. Jag var genom blöt innan jag lyckades ta mig hem! Så typiskt. Och nu är det fint väder när man sitter här inne..

Imorgon tänkte jag hänga på bror och några av hans kompisar till sundsvall:) Va ett tag sedan man shoppade nu :) Så jag hoppas jag hittar lite nya vår kläder. Sedan skulle jag behöva en ny bikini om vi far..

Av Nylander - 4 september 2008 21:56


Vaknade imorse av ett jävkla liv.. Tittade ut och såg pappa tvätta bilen. Jaha, lika bra att kliva upp.
Vid två tiden skjutsade min bror upp mamma och pappa till umeå flygplats där dom senare skulle lyfta mot Kreta:)
Men det var ju riktigt härligt väder här hemma idag så jag tog med mig jack på en prommis runt stan. Det var riktigt härligt, men nu är han rätt trött:P

Vid sex tiden kom K hit och jag bjöd på creps! Dock inte samma som på kreta. Det fick bli en annan fyllning:) Han hade med sig efterätt så vi satt oss och såg på idol och på en film. Eller försökte se film. För varje gång vi ska kolla på film så ser vi bara början sedan är det någon av oss som inte tycker den är bra eller att vi har sett den. Så då blir det en ny! haha!

Han åkte nyss hem och jag är dyng trött.. Så blir nog tidigt ikväll eftersom jag måste ut med jack imorron vid 6-7 tiden. Det morron passet som mina kära far annars brukar ta! Och tack för det!

God night alle sammans!

Av Nylander - 3 september 2008 17:33


Stort Grattis till min bror som tagit körkortet idag!!! :)

Av Nylander - 2 september 2008 20:38


Känner mig riktigt glad nu på kvälls kvisten. Har ingen aning om vaför har inte gjort eller hänt nått speciellt men jag känner mig bara på riktigt bra humör. Trots att rengnet öser ner. :) Har bara legat inne och läst idag, Igen. Har bara några sidor kvar nu. Känns lite tråkigt att boken snart är slut!
Imorgon ska jag åka in på stan med Tina vid nio tiden sen ska vi göra några ärenden och gå runt stan. Så jag hoppas på bra väder.....

Av Nylander - 1 september 2008 22:06

Skönt väder det har varit idag. Efter att jag hade ätit frukost vi elva tiden gick jag och la mig ute i hammocken och läste boken jag börjat på. Den är sjuukt bra, jag kan inte slita mig ifrån den. El choco heter den iaf:) Låg där ute och läste några timmar.
På eftermiddagen kom min kusin och hämtade mig och vi for ner på stallet eftersom hon skulle rida. Hon vill att jag förljer med och hjälper till eftersom hon nyss börjat och jag själv har ridit en gång i tiden:P

Sedan hörde Tina av sig och var sugen på en prommis, så vi tog samma runda som igår. Perfekt runda runt stan :) Så vi får se pratade om att ta den imorron med:)

Nä nu ska jag ta och klicka runt lite här sedan ska jag lägga mig och läsa några timmar:)

Nattis<3

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Jag vet vem du är
 Nä, men jag skulle vilja

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards