Alla inlägg under maj 2008

Av Nylander - 21 maj 2008 22:12

Yassou !

Igår var jag och tina och prova jobbade pa ett discotek. Som dansare, på en bar! Det var riktigt najs.
det hela började med att vi var där i måndags. Då blev tina erbjuden ett annat jobb som inkastare. Men kvällen gick och chefen tyckte vi var så grymma så han erbjöd oss att dansa på baren!! Men var lite tveksamma sa vi bad om att få prov jobba, så igår klockan halv elva var vi på plats!:)  Vi skulle dansa en halvtimme och sedan vila en halvtimme. Men dom var inte så noga med att hålla redan på det. Sen visade det sig att man ska ha väldigt lite kläder på sig. Så efter kvallen tackade vi nej. Chefen blev väldigt besviken och jag tror att han höjde lönen och skulle kolla upp detdära med kläderna. Men vi sa nej. MEn skulle vi ångra oss är det nog bara att pallra sig dit!:) 

Idag hittade vi ett cafe med trådlöst internet, så nu sitter vi här och surfar med våra lappisar och ser ut som två töntar!! haha..
Kvällen blir lugn, det kan vi behöva!

Ska försöka lägga in lite bilder nu.. 
Puss !

Av Nylander - 20 maj 2008 20:20

Foressten, Tina har lagt in lite bilder pa bilddagboken om ni ar nyfikna! :)

http://mendy87.bilddagboken.se/p/main.html

Av Nylander - 20 maj 2008 20:06

 Jaha da sitter man har igen !
Gardagen var grymt kul ! Vi satt forst och smuttade pa en ice chocklad! Sen drog vi oss bort mot Envy, Det ar ett av alla utestallen har. Dar dansade vi fran halv tolv till tre. Och da var jag inte frash kan jag lova. Men grymt kul !
Fixade aven har lite kontakter med jobb. Sa far se vad som hander ikvall.Vi ska namligen dit ikvall med:P
Nar vi skulle ta taxin hem sa traffade vi pa ett svenska, ratt sa packade killar. vi stod och surrade ett tag, och det visade sig att dom bodde i narheten av oss. Typ Grannar ! haha. och vi hade inte setts forut. Nar vi klev ur taxin sag vi att det fortfarande rorde sig pa sky park, ett ute stalle alldeles vid varan lagenhet. Sa vi traskade dit och dansade i en timme till.Vi surrade pa med killarna och vi kom inte hem forren atta i morse. Da stupade vi i sang. Vaknade val vid sex snaret. Och nu sitter vi har igen!:) Men gardagen va grymt kul. Skont att fa traffa lite svenskar. Ar ganska mycke tyskar har nere nu,.

Men imorgon vill jag forsoka ta mig ivag till stranden igen och fa mig lite sol!

Yassas !!!  

Av Nylander - 19 maj 2008 14:09


Igar tog igli oss pa en liten utflykt bland bergen. Tur att han ar saker bakom ratten:)hmm..  Nar vi va som hosgt upp stannade vi och kollade pa utsikten, dar nere fanns en liten strand. Det visade sig att vi skulle traska ner dit. Det var inte sa latt i flippflopps.
Val dar nere motte vi upp tva andra kompisar och vi tog en liten tur i en liten bat och sag en massa djur, typ skoldpaddor, as frant. Och tarzan igli skulle ju forsoka fanga dom. Tog iaf en massa bilder. Tankte forsoka lagga in lite antingen har eller pa bilddagboken.


I Lordags nar vi var ut pratade tina med en kille som sa att han kunde hjalpa oss med jobb.. Sa vi gick dit nasta dag for att surra med honom. Det var ett bartender jobb. Men igen av oss har ju nagon utbildning. Men han sa bara att det var ljuga att man hade det och sen plugga pa som tusan.. Men varken tina eller jag kanner att vi kan gora det ! Sa vi far leta vidare!

Idag har vi haft en slappar dag, fast ja de ar val alla men. Vi har bara varit i lagenheten och tvattat. Eller tina. Vi har ju ingen tvattmaskin sa det bliev till att handtvatta. Men det gick bra anda. Och eftersom det balser idag sa gar det snabbt att torka! :)

Sitter just nu pa internet cafe inne i stan, vi tanke vara har inne hela dan och snurra pa. Fa se om vi gar ut ikvall eller vad vi hittar pa!


Och just ja.. Jag har bytt till grekiskt nummer, vill ni ha det ar det bara att hora av sig. Jag satter i det svenska ibland.


Simma lungt !! <3



Av Nylander - 16 maj 2008 21:05


Idag hittade vi antligen varan kara toa sits.. Eller affaren vi varit pa har varit stangd varje gang vi varit dar, men sa ida sa var den oppen.. Sa nu ar varan toa fin fin!! :) Och det ar tina glad for kan jag lova.
En dalig nyhet ar att varan volley boll pajjade ida. Punka. Sa det maste inhandlas snabbt !
Foressten idag lagade vi mat hemma for andra gangen. Fisk pinnar och makaroner.. Mumms !

Ikvall blir det utgang... Igen. Mina det gillar inte mina skavsar. Men dom hindrar inte mig!

Puss alla dar hemma!

Av Nylander - 14 maj 2008 20:53


Ey.

Da satt man har igen. igar hade Tina och jag en mys kvall och sog pa film och at lite snask!! Men anda sa sov vi till ett imorse. Tokigt. Igen sol for oss idag vara kroppar behover vila lite. Sa det fick bli en stadning av lagenheten istallet. Och det var inte kul. Smakryp Everywhere!  Men nu luktar det gott iaf! :)
Sen blev det en massa volleyboll spelande pa stranden. Som en beloning till oss!

Det ar helt tokigt har! Bensinen ar sa dyr sa att alla bensin mackar har stangt. Har varit sa i ca 4-5 dagar nu. Snart star alla bilar stilla.. Och det skulle bli en rolig syn.  Jag hoppas att dom oppnar snar igen, for vi kanske ska ut pa en liten tripp med Igli och stefhan.  Men ingen bensin ingen bil:(

Ikvall blir det utgang i Retymnon. Och dansa lite !! wihoo !

yassou.

Av Nylander - 13 maj 2008 20:02


Solen har satt sina spar. Tina ser ut som en zebra och jag som rudolf med roda mulen. Vi ar snyggast har, jag lovar!!

Igar kom vi pa den briljanta iden att vi skulle steka pannkaka.. vi kopte igredienserna och eftersom varat kok inte ar sa mycke att hurra for sa fick det bli en stek panna och stekspade med. Smeten blandade vi ihop i en vatten flaska. So far so good. Men sen skulle plattan bli varm. Det tog iaf 2 timmar for att steka ca 10 pannkakor. Men goda vart dom. Idag vart det dock gyros..Mums!

Mina handleder ar alldeldes uppsvullna av allt volleyboll spelande. Men det ar ju sa grymt kul! Man far traffa sa mycke folk da !

Och just ja, vi kanske har ett jobb nasta vecka, som inkastare! hoho !!
 Nu ska jag surfa vidare !

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Jag vet vem du är
 Nä, men jag skulle vilja

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<<
Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards