Alla inlägg under maj 2008

Av Nylander - 11 maj 2008 13:57

Hallooo!
Efter en lang resa sa ar vi antiligen framme !!
Kvallen pa arlanda gick ratt snabbt. Vi traffade Davis? och Anna, som forgyllde var kvall.. Och deras kompis Bengan:) Dom alla var ratt overforfriskade, men vi fick ett gott skratt iallafall :)

Nar vi landade i chania kom igli och viktor och plockade upp oss, sa snallt!! Tur att igli hade slagit pa stort och kopt en stor bil, for var packning fick nastan inte plats.
Dom korde oss till var lagenhet.. precis innan vi skulle ga in sa dom att de va inte den basta lagenheten dom hittat men den var billig.. Men jag tyckte det inte var sa faligt,inte forren tina var in pa toan och sa att den inte var sa frash. tog ett tag innan jag vagade mig in dar! Men med tinas styling sa kan vi iaf duscha.. Nu ska vi bara fosoka hitta en toalettring sa vi kan skita lungt:P

 Freda kvall var ganska lugn. vi var ratt trotta.. sa vi bjod over killarna och kollade pa en film, men jag somnade ratt fort!

Lordag vart det stranden, hann dock bara vara dar nagon timme innan det molnade pa. Och tur var val det. Jag hade nog inte smort in tinas rygg riktigt.. som tur vart det inte sann stor skada, sa det for hon sta ut med!!

Pa kvallen akte vi in pa stan for att ata, dar traffade vi ett kant ansikte.  Vi babblade pa lite och han sa att om han horde natt om jobb skulle han tanka pa oss! kanoners !!
Vi strosade omkring lite inne i stan sen kilade vi hem. Men vi ett tiden kunde vi inte sluta tanka pa att fa dansa pa varat favort stalle, sa vi traskade ner till vart alskade sky park ! Kvallen Fortsatte i ett enda stort gladje rus, med manga kanda och okanda manniskor!  Nar vi kom hem vid halv fem stupade jag i sang !

Om jag ska vara arlig sa orkar jag inte skriva mer.. Jag tankte glassa vidare. ! Men jag haller mina tummar och tar for seriepremiaren hemma! 

//Pipi
 

Av Nylander - 8 maj 2008 21:55


Yassou !
Sitter nu på Arlanda och ska döda några timmar.. Resan hit har gått bra och snabbt :)

haha att ingenting ska kunna gå problem fritt.
Förra året när jag skulle ner till Turkiet skulle jag in till sundsvall och växla  pengar.. när jag kommer dit har dom strömavbrott.. Så vi hinner inte få några pengar innan vi far. Det var inte kul att komma ner dit utan pengar, vi kunde inte ens köpa vatten.
Idag när jag skulle in på Nordea och hämta våra euro som vi hade beställt, ja tror du inte att det är någe datafel?! Hon frågar om vi måste ha pengarna idag, jag säger desperat JA, vi åker idag.. Snäll som hon var så fixade hon det :) Tack!
Nu har jag ide torka är lite vimmsig av läget och trött.
Men vi är påväg och det känns sååå skönt:)
Får se när jag kommer över ett internet nästa gång:)
So long!

Puss<3 

Av Nylander - 8 maj 2008 12:54


 Vaknade tidigt imorse och kunde inte somna om så det var lika bra att kliva upp. Satt mig framför tv:n och gjorde mig lite frulle:) Men är så rastlös så jag fick lov att ta en promenad.

Tiden går så sakta och jag har hiskilig resfeber nu! hehe.
Pratade iaf med våra vänner där nere och dom har tydligen fixat boende åt oss. En lägenhet :) Toppen!!  slipper vi leta det när vi kommer ner. Dom ska även hämta upp oss på flygplatsen, det känns skönt. Det är ju trors allt en bit mellan chania och Rethymnon!
klockan sex skjutsar mamma och pappa ner oss till sundsvall. Får se om jag skiver nån rad senare. Har ju några timmar att slå ihjäl nere på arlanda.


kalimera !

Av Nylander - 7 maj 2008 18:15


Idag har Tina och jag gjort en massa ärenden inne på stan. Sista shoppingen:P Nu Får det inte plats mer. Men jag fattar inte hur vi kunde vara hela 5 timmar inne i stan ? ;) haha.. Nu är det bara våra pengar som vi växlat som ska hämtas, men dom tar vi imorgon innan vi far.

 Inatt är det sista gången jag sover i min säng på ett tag, eftersom att vi flyger ner till arlanda imorgon kväll och där ska vi spendera natten för planet går inte förren på Fredags morgon kl 7.  
Nu ska jag ta en prommis och sedan blir det dusch och tv:)  


<3

Av Nylander - 6 maj 2008 21:46


Idag har dagen bestått av packning och städning av garderoben !
Vid lunch kokade jag ihop lite mat å sen kom K hit och hälsade på, han gav mig en liten resepresent. Min favortit film Dirty Dancing! TACK!
Var även över till famor en sväng på en fika och för att säga hej då, min faster dök också upp, det var trevligt.

Haha Har insett att mitt bagage kommet att väga mer än 20 kg. Så det kommer bli spännande att se hur mycke pengar man måste lägga ut på övervikt. Men ska ju vara borta ett tag så jag vill inte lämna nått hemma heller.. :)

Night !

Av Nylander - 5 maj 2008 22:29


Hej hopp..
Då har man gått och skaffat sig en blogg.. Tycker igentligen inte om att skriva såhär, men eftersom jag ska ut på en lite resa kan det ju vara kul för er som vill att få följa oss på vårt lilla äventyr...
För några månader sedan bestämde sig Tina och jag för att åka ner till Grekland, Kreta på obestämd tid. Sagt och gjort, vi beställde en flygstol nån vecka senare. Och nu sitter jag här, med bara några dagar kvar. Tiden har gått så grymt fort.  Det kommer kännas tungt att lämna alla här hemma. Men fördelarna överväger nackdelarna ;) Ni får ju se till att komma ner och hälsa på oss ist!:D

   Natalie.!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Jag vet vem du är
 Nä, men jag skulle vilja

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<<
Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards