Alla inlägg under augusti 2008

Av Nylander - 7 augusti 2008 20:42

Är precis vad det är i helgen. Men jag klagar inte. Ser fram emot det!!

Och idag, vad hittade jag inte när jag rotade i garderoben!?

-Jo ett par gammla par Fotbolls skor!! Yes. Så idag blev det träning.
Det hela resulterade i att jag ska spela två matcher i helgen. Så nu är det bara att ladda:) Man är ju inte i topp form direkt!

Tänker på Tina som har fixat blommorna till en kompis bröllop hela veckan. När vi var nere i Grekland så försökte hon även planera och beställa blommor. Jag vet att det var en lite klump i hennes mage där. Men jag vet även att hon har gjort ett grymt bra jobb! Och imorgon kommer hon stolt att kunna titta på sitt verk:)
Jag vet iaf vem jag ska anlita om jag nån dag ska gifta mig;)

Andio !

Av Nylander - 7 augusti 2008 01:25

Idag blev det mycke fotboll. Tittade först på damerna som spelade idag och det gick ju som det gick. Senare så hängde jag på pappsen ner och kollade på frånö, tänkte att dom skulle väl iaf kunna spela åt sig en vinnst. Men icke. Magplask där med.
Och allt tittande på fotboll gjorde ju satt man blev spel sugen igen...

Ser fram emot helgen. På Fredag kommer hela (tjocka) släkten hit och vi, eller nej, dom, ska äta surströmming. Jag tror jag grillar nått gott ist:) Det ska bli kul att träffa alla sammlade igen:)
Och sen på Lördag är det ju crousing. Är bjuden på fest så jag hoppas den blir av, för jag skulle verkligen vilja träffa det gänget igen.

Av Nylander - 6 augusti 2008 00:15

Det händer inte så mycke i mitt liv ljust nu. Men trots det är det kaos uppe i min hjärna. Rätt många saker som flyter omkring där uppe nu. Frågan är när jag ska ta tag i saker och ting. Och VAD det är jag ska ta tag i. Endel saker borde bara få vara en tanke, en drömm.
Mamma sa idag att hon sett att jag är lite nere, så hon föreslog att vi borde göra något tillsammans. Hon föreslog att rida islands hästar! Det vore riktigt kul, va säkert 2 år sedan jag satt i sadeln senast.OCh jag saknar det....

Idag var jag iaf och hälsade på farmor. Alltid lika kul att få träffa henne. Och hon blev väldigt glad över presenten som jag köpte med mig från Kreta. Spelar nog inte ens nån roll vad det är, hon blir bara glad över att få ngt och att man kommer ihåg henne, Klart man kommer ihåg henne!!!

                      Tänk att man kan bli så glad av ett telefon samtal! 

Av Nylander - 4 augusti 2008 15:30

Va in på stan idag för att köpa mig ett par fotbolls skor. Tyvärr hittade jag inga, eller jag la undan ett par, men jag är rädd för att dom inte passar. Så just nu vet jag inte hur det blir som med min fotbolls karriär! suck !

Hade tänkt gå på träningen idag. Men jag tror jag åker och hälsar på farmor ist. Hon bjuder alltid på gott fika. Kan jag tröst äta lite. :)

Av Nylander - 3 augusti 2008 12:58

Det vart en sväng till koffe och hans inflyttnings fest igår. Vi vart dock inte så långvariga där, vid 11 tiden så tog vi med oss nisse och åkte in till stan. Vi tänkte kila ner på gladan en sväng, var ju ett tag sedan man var där sist. Men när vi ska gå ner ser vi att det bara är 5 pers som står och spelar och sen är det tänt och dom spelar ingen musik. Så vi vänder snabbt. Vi bestämmer oss ist för att gå till sylos. Och de är fan i  mig mer drag där!
Vi skjutsar sedan hem Nisse och åker hemmåt.
Men påvägen bestämmer vi oss för att dra till Härnösand.
Där var det iaf drag på stan. Och dom spelade musik. Så vi fick dansa lite tillslut.

Det har nu gått en vecka sedan vi kom hem. Trots att det är skönt att vara hemma så kan jag inte hjälpa att jag längtar tillbax riktigt mycke.

Av Nylander - 2 augusti 2008 16:25

Och jag har bara legat i soffa och slöat hela dagen.
Men ska snart börja med maten. för det börjar kurra lite i magen. Sedan blir det en prommis med jack!

Är ju även bjuden på inflyttningsfest ikväll. Är faktiskt lite småsugen på att dra dit. Jag hoppas Tina hänger på. Va allt för många dagar sedan vi träffades nu, jag är inte van;)

Fick just ett riktigt fint sms..

Av Nylander - 1 augusti 2008 00:04

Varmt har det varit idag. Johanna ringde och vi tog oss till gissjö för att svalka oss lite. Tur det annars hade jag sovit bort halva dan.

I går, onsdag, så samlade vi ihop ett tjej gäng, +simon,  och grillade hos Johanna. Det var riktigt trevligt och gott. Första gången jag grillar sen vi kom hem! Efter att vi spelat spel och sjungit så tog vi oss ner till kramm där det var rätt bra med folk, men det blev en ganska tidigt kväll för mig.

Helgen är väl fullspäckad. Fredag är det lagfest, men jag vet inte hur jag ska göra. Har ju inte spelat på några månader så..
Och På lördag är det inflyttnings fest.
Igentligen är jag inte så festar sugen. Men vi får se vad som händer.

Varför vill man alltid ha det man inte kan få? .

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej
 Jag vet vem du är
 Nä, men jag skulle vilja

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards